Devojci eksplodirao implant u zadnjici dok je radila čučnjeve!


Dok je u teretani radila čučnjeve kako bi snimila video za Instagram, Sereni Boford (27) je eksplodirao implant u zadnjici.

 serena

Serena Boford (27) trenirala je s prijateljicom u teretani. Kada je njena prijateljica završila sa treningom, pokušala je da snimi Serenu kako radi čučnjeve za Instagram.

Dok je radila vežbe, čuo se jak prasak, što je odmah nateralo da stane. Odmah nakon zastrašujućug zvuka, Serena je pala na pod i vrištala u agoniji od bola.

„Čuo sam jak prasak i video sam ženu kako pada na pod. Vrištala je u agoniji „moja zadnjica je nestala“. Nisam imao pojma o čemu se radi dok nisam primetio da joj jedna strana zadnjice nedostaje. Uvek je volela da se pokazuje u teretani i da privlači poglede muškaraca dok trenira“, rekao je trener.

Hitno je odvedena u bolnicu gde je pala u komu prouzrokovanu traumom. Doktori kažu da je u vrlo ozbiljnom stanju.

Serenina sestra, Džeki Boford rekla je:
„Moja sestra Serena je bila u neproverenoj klinici kako bi dobila zadnjicu kakvu je želela. Postala je poznata na Instagramu, a čak je dobila i posao u klubu. Momci su je gledali drugačije i počeli su da joj kupuju skupe stvari, samo zbog njene zadnjice“.

Klinika u kojoj je Serena uradila ovaj hirurški zahvat je sada pod istragom.

Postoji trend koji je u porastu da žene traže injekcije za uvećanje zadnjice, kao i hirurške operacije ubacivanja implanta do nezdravih razmera. Studije pokazuju da je trend nastao zahvaljujući javnim ličnostima poput Lil Kim, Niki Minaž i Igi Azalea koje su obožavane baš zbog njihove pozamašne pozadine.

Prema doktorima, Serena će morati da bude podvrgnuta raznim medicinskim zahvatima kako bi se ispravila šteta naneta lošom operacijom. Psiholozi upozoravaju da ovakve operacije nisu zdrave za telo i nisu predviđene da budu dugotrajne.

(izvor Kurir)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s