Da li biste i za koje pare ušli u „Parove“ – odgovori


vox populiMi smo pitali, vi ste odgovorili. Tema je aktuelna, svoj doprinost istoj i dalje možete, ukoliko želite, dati klikom na neki od ponuđenih odgovora. A, za to vreme, da vidimo šta su nam odgovorili anketirani…

Vlada Arsić, pisac, novinar i publicista

vlada arsićIsto pitanje moglo bi da glasi i da li biste se bavili prostitucijom i za koje pare. Za većinu ljudi čija se filozofija života ne svodi samo na „u se, na se i poda se“, odnosno na osnovne animalne instikte i prohteve, Parovi su najilustrativni primer duhovnog sunovrata, skup zakržljanih ljudskih belančevina zaostalih na putu između spermatozoida i homo sapiensa. Novac je tu najmanje važan. Nema tih para koje bi zrelog, duhovno izraslog pojedinca nagnale da prihvate takav pad i obratno: onaj ko žudi da javno, na ovakav način, eksponira svoju prazninu i ljudsku ljušturu, činio bi to i bez dinara nadoknade.

Sofija Milošević, profesorka književnosti

sofijaZaista, ne znam ništa o tome, a sigurna sam da neću ni saznati pošto nikako na takve emisije, ili šta li su već, ne želim da trošim vreme.
Ne gledam programe tog tipa, niti me iskreno privlače. A, ono što me ne privlači i u čemu sama ne bih ni po koju cenu učestvovala, ne bih preporučivala ni drugima.

 

 

Vuk Kešelj, novinar

vuk kešeljU ovom trenutku mislim da ne postoji cena za koju bih pristao da uđem u Parove. Da se preciznije izrazim, mislim da producenti Parova nemaju dovoljno para da me privuku da u tome učestvujem. Da sam u lošijoj finansijskoj situaciji, stvari bi možda bile drugačije. Ipak, ono što meni jako prija jeste činjenica da ja toj publici ne bih bio zanimljiv, te da me ne bi pustili u Parove sve da ja njima platim. Možda ih ovo isprovocira, pa mi pokucaju na vrata sa nekoliko miliona u koferu.

Sanja Vasović, frizerka, bivša učesnica „Velikog brata“

sanja vasovićJoš kao mlada sam poželela da budem poznata na trenutak da bih videla i osetila kako je to. Sa 18 godina sam se prijavila za emisiju „Veliki Brat“. I naravno, shodno tom periodu i potpunoj mojoj slobodi u životu bila sam zapažena od strane produkcije te sam na kraju i ušla. Nikada sam se nisam pokajala samo iz razloga što sa sobom nosim iskustvo. Ali to iskustvo iz više stvari nije lepo, ali za život dalje, vrlo poučno. Po samom rođenju mi dobijamo slobodu, potpunu, od Oca našeg, od Boga datu. Svaki vid narušavanja naše slobode je poništavanje onog našeg najboljeg u nama. Hvala milom Bogu pa me je svojoj rukom sačuvao od raznih stvari u životu, ali i naučio me nečemu. Nažalost, mogi od nas, nikada ne shvate, te iz dana u dan satiru i po dubini sebe uništavaju. A parovi… Napravljeni su baš za takve, za neke kao što sam možda ja nekada bila, maloumne, bez samopoštovanja, ljude koji su sebe samovoljno odvojili od Gospoda dragog i poništili sve njihovo najbolje u njima, za ološ. Hvala na lekciji u životu, ja sam tada imala 18 i radosna sam što vidim i osetim promene u životu spoznajom onog najlepšeg u meni. U parove nikada ne bih ušla. Niti bi sebi ikada više dozvolila samovoljno da me neko ograniči. Bogu, i sebi sve naše najbolje, e to je raj.

Nenad Vezmar, student politikologije, odbornik u Skupštini Grada Novog Sada

vezmar copy1. Nisam osoba koja voli da bude pod kamera 24h.

2.Taj rijaliti je po mom mišljenju okupio dosta „problematičnih“ osoba.

3.Vulgarnost i nasilje koje se tamo dešava, lično ne podržavam.

4.Ne volim da budem 24h u zatvorenom prostoru.

 

VIoleta Stošić, novinarka i TV voditeljka

violeta stošić copyU svakom slučaju, ne podržavam bilo koji oblik rijaliti šou programa na televizijama. Mišljenja sam da vređaju ljudsko dostojanstvo i da materijalna dobit nikako ne može da bude opravdanje, niti motiv za učešće u istim.  Takođe, ni ,,slava i popularnost“ koje proizilaze iz svega, nisu i ne smeju biti presudni da bi uzelo eventualno učešće u jednom takvom TV formatu. Postoji mnogo drugih načina da se zasluži naklonost gledalaca i bez rijaliti programa.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s