Silovatelju određeno 30 dana pritvora


rešetkeOtac monstruma koji je za Uskrs divljački silovao taštu, levkom za šurenje svinja, potvrdio je da je njegov sin, Vladimir Pavlović pre pet godina pretukao i silovao rođenu majku, za šta je odležao godinu dana! Preblaga kazna, u odnosu na težinu počinjenog krivičnog dela, nije delovala na siledžiju, onako kako je zamišljeno da kazna deluje. On je identičan zločin, ako ne i još bestijalniji ponovio u nedelju, za Uskrs nad svojom taštom, majkom svoje supruge sa kojom ima troje dece.

Zvona koja se koriste prilikom šurenja svinja (foto internet)
Zvona koja se koriste prilikom šurenja svinja (foto internet)

Vladan je svojoj tašti naneo stravične povrede zvonom koje se koristi za šurenje svinja. On je napastvovao kada je traktorom krenuo da je preveze kod sestre nakon uskršnjeg ručka. Uhapšen je u ponedeljak.

Na saslušanju u tužilaštvu je priznao zločin, ali nije mogao da objasni zbog čega je to uradio. Određen mu je pritvor do mesec dana. Njegov otac Borislav, koji živi u trošnoj kući bez struje i vode, kaže da njegov sin treba da odgovara.

Određen mu je pritvor do 30 dana.

Supruga zlikovca za „Informer“ je izjavila :

– Govorio mi je kako ga moja majka strašno privlači i da „ima nešto u sebi“. Pokušala sam zbog dece da zaboravim na te stvari, a kada bi ona dolazila kod nas, hvatao ju je za grudi, zadnjicu i nudio seks. Jadnica ga se plašila – kaže Zorica Pavlović supruga Vladimira koji je silovao svoju taštu.

– Rekla sam mu da je bolestan. Trpela sam ga jedno zbog dece, ali je on na kraju moju majku zverski silovao. Uništio joj je genitalije, sad joj se bore za život.

On joj je nabio u vaginu zvono za šurenje svinja i naneo joj zverske povrede. Inače, Zorica kaže da je njena majka izbegavala da dolazi kod njih upravo zbog Vladimira, koji je stalno nasrtao na nju.

Prema njenim rečima, Vera se sa Vladimirom našla jer je trebao da joj da novac i neke stvari za Zoricu i bebu.

– Kada je stigla, javila mi s telefonom i rekla da sa mojim mužem i njegovim ocem pije kafu. Nisam ništa slutila, a kada me je kasnije pozvala, glas joj je bio kao na samrti. U početku mi nije govorila šta se dogodilo. Zanemela sam od bola – objasnila je ona i dodala:

– Za tog monstruma više ne želim da čujem. Dabogda robijao do kraja života. Dosta sam ga trpela. Zbog njega su mi dva sina u hraniteljskim porodicama, a ja sam pola života provela u Sigurnoj kući. Pomoći će mi Centar za socijalni rad, tako su obećali – kroz suze priča Zorica.

Ipak, nju je najviše pogodilo to što je Vladimir unakazio njenu majku.

– Ljudi moji rasporio ju je dole. Kada je ginekolog video rane, čovek nij mogao da veruje. Rekao je kako nikad to u karijeri nije video. Čula sam se sa njom i teško govori. Vode je na preglede od klinike do klinike. Bukvalno se bore za njen život.

(izvor Telegraf/Informer)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s